Skip to main content

Werken op Elsenborgh

Werken op Elsenborgh

 

Bedrijvenpark Elsenborgh in Veghel ligt op bedrijventerrein de Amert en is gunstig gelegen aan de A50 op nog geen 20 minuten rijden van Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Oss.

Veghel is een levendige Brabantse stad met uitzonderlijk veel bedrijvigheid. De stad heeft een sterke economische positie vanwege de hier gevestigde voedingsindustrie. Agrifirm, Jumbo, Sligro Food Group, Friesland Campina, Maison van den Boer, Hutten Catering en Mars Nederland zijn grote, gevestigde (familie)bedrijven die grote aantrekkingskracht op andere partijen uitoefenen. Denk daarbij aan toeleveranciers, nichespelers en specialisten binnen de industrie. Samen bedienen zij maar liefst een kwart van de Nederlandse consumenten. Overige aanwezige sectoren zijn logistiek, bouwbedrijven, autobedrijven en dienstverlening.

Het bedrijventerrein ligt aan de noordkant van de Zuid-Willemsvaart en grenst aan de rijksweg A50, bij afrit 11 (Veghel) en de provinciale weg N279. Het bedrijventerrein beschikt over een spoor, met aftakking naar het terrein zelf, maar dit spoor is momenteel nog niet in gebruik genomen. In de toekomst zal tussen Veghel, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch hoogwaardig openbaar vervoer worden gerealiseerd.

Op loopafstand vindt u een gezellig centrum vol uitnodigende horecagelegenheden en winkels. Bedrijvenpark Elsenborgh is op een rustige locatie gelegen, waarbij de Noordkade op slechts 5 minuten lopen te bereiken is.

Contact gegevens

 

Fergagne B.V.
Pater van den Elsenlaan 9, 5462 GG Veghel
+316 504 946 57