Skip to main content

Kantoor Heeswijk Dinther

Kantoor Heeswijk Dinther

 

Bedrijvenpark Elsenborgh biedt een uitstekende werklocatie voor regio Veghel. Heeft u een eigen bedrijf en daarvoor op zoek naar een kantoor in Heeswijk Dinther? Of wilt u wellicht een grotere werklocatie door toenemende groei van uw bedrijf? Neem contact op met Bedrijvenpark Elsenborgh en laat u verrassen door de vele mogelijkheden die ons bedrijvenpark te bieden heeft.

Voordelen bedrijvenpark

 

Onze locatie ontleent zich ideaal voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Wij leveren onze kantoren instapklaar af, wat betekent dat u voorzien bent van alle gemakken. De ruimtes variëren van ca. 100 m2 tot ca. 600 m2 en zijn allen vakkundig en representatief afgewerkt. Bovendien garanderen wij een ongekende bereikbaarheid door de ideale ligging én het hebben van voldoende parkeergelegenheid. Wel zo makkelijk voor uw klanten en personeel!

Instapklaar

 

Ongekend gemak betekent bij Bedrijvenpark Elsenborgh dat wij aan alles hebben gedacht. Zo bent u voorzien van alle technische installaties (lees; verwarmingsketel, klimaatbeheerinstallatie en alarminstallatie) én databekabeling (lees; aansluitingen voor nutsvoorzieningen). Noodzakelijk om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Daarnaast is ieder kantoor voorzien van een pantry, betegelde vloer én hebben alle buitenkozijnen en deuren een isolerende beglazing.

    Bereikbaarheid

     

    Zoals gezegd is ons bedrijvencentrum ideaal gelegen. Op Pater van den Elsenlaan vindt u een prachtige locatie nabij de A50 en N279. Makkelijk te bereiken dus voor uw personeel en klanten. Ondanks de nabijheid van de A50 en N279 vindt u het bedrijvencentrum in een rustige, groene locatie. Dit maakt ons ideaal voor hard werk op kantoor, alsmede ontspanning tijdens de lunch door bijvoorbeeld een wandeling.

    Wilt u meer informatie over ons bedrijvenpark? Weten welke kantoren u kunt huren in regio Heeswijk Dinther? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Onze deur staat open om een passend advies op maat af te leveren. Tot ziens bij Bedrijvenpark Elsenborgh!