Skip to main content
9 11 13 17 21 23 25 27 29 31 33 35 41 43 45-47 7-49

Bekijk de kantoren

Voor meer informatie met betrekking tot grootte, indeling en status van nog beschikbare en verhuurde kantoren kunt u direct op de plattegrond klikken.

De goudkleurige kantoren zijn verhuurd.
Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen.

Pater van den Elsenlaan 9

90 m2
3 kantoren
Ruime parkeergelegenheid
Meer informatie over dit kantoor

Pater van den Elsenlaan 11

WDL Kredietfondsen B.V.


WDL Kredietfondsen wordt beheerd door 2 partners, Bart van der Wielen (CEO) en John Aartsen (COO). Met elk meer dan 25 jaar ervaring in kredietrisico, herstructurering en consultancy.

Pater van den Elsenlaan 13

AB Werkt


AB Werkt is uitzend-, detacherings-, payroll-bureau én HR-adviseur voor Zuid-Nederland. Wij helpen mensen aan werk. En werkgevers aan mensen. Dat doen we in de sectoren waar we goed in zijn: agro, industrie, food, groenvoorziening en logistiek.

Pater van den Elsenlaan 17

GroeneWarmte


GroeneWarmte is the preferred partner in the market for the heat transition following the 3D principles Decarbonized, Decentralized, Digital.

Pater van den Elsenlaan 21

Van Schayk V.O.F.


Van Schayk V.O.F. is een administratiekantoor met al meer dan 20 jaar ervaring. Wat in 1991 begon als een familiebedrijf van Kees van Schayk, is doorgegroeid naar een team van professionals. Hun specialiteit? Administratie binnen het Midden- en Kleinbedrijf.
ICTURION

Pater van den Elsenlaan 23

FoodConnX


After decades of international business and growing several start-ups in the food industry , Erwin and Florenzo decided a few years ago to join forces and bring their expertise together. Combining their knowhow, they started a company that successfully developed healthier food products for third parties (e.g. HighKey). From there the idea arose to set up their own new healthy food brand.

Pater van den Elsenlaan 25

Kuijpers INdustrie BVKuijpers is een professionele technisch dienstverlener met ruim 1000 medewerkers en een omzet van 200 miljoen euro (over 2017). We ontwerpen, bouwen én onderhouden technische installaties in gebouwen en industrie en dragen daarmee bij aan een gezonde werk- en leefomgeving.

Pater van den Elsenlaan 27

300 m2
7 kantoren
Ruime parkeergelegenheid
Meer informatie over dit kantoor?

Pater van den Elsenlaan 29

Kwadrant Arbo


Wij zijn kwadrant Arbo, een adviesbureau op het gebied van verzuimbegeleiding, arbeidsomstandigheden en gezondheidsmanagement vanuit Veghel in de gemeente Meijerijstad.

Pater van den Elsenlaan 31

Platform Ondernemend MeierijstadPOM is een samenwerkingsverband van het georganiseerde bedrijfsleven binnen Meierijstad (www.pom.nl)

Vitaal Bedrijvig Veghel: Speerpunten: schone en veilige bedrijventerreinen, door collectieve beveiliging en het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Glasnet Veghel: Zakelijk glasvezel voor bedrijven in Veghel, Erp en Schijndel. www.glasnetveghel.nl

Pater van den Elsenlaan 33

VGL Adviesgroep


Alles om uw MKB-bedrijf te begeleiden onder één dak? VGL Adviesgroep is een kleine organisatie die u in contact brengt met alle specialisten die u nodig hebt. Accountancy, belastingadvies en salarisadministratie. Zo gaat overleggen net iets sneller.
VGL

Pater van den Elsenlaan 35

Perflexxion


Perflexxion heeft een duidelijke groeiambitie: een landelijk dekkend netwerk met persoonlijke aandacht vanuit de lokale vestigingen. Dit met de intentie alle toonaangevende bedrijven binnen de food, tuinbouw, AGF, bloemenexport en industriële sectoren te ondersteunen op gebied van personele vraagstukken.

Pater van den Elsenlaan 37

600 m2
17 kantoren
Ruime parkeergelegenheid
Meer informatie over dit kantoor?

Pater van den Elsenlaan 41

Vonk Assurantiën


Vonk Assurantiën is een adviesbureau dat onafhankelijk bemiddelt en advies geeft op al uw financiële zaken. Hypotheken, financiële planning, verzekeringen en meer. Hun werkwijze is kenmerkend door de sterke persoonlijke benadering. Een langdurige en intensieve adviesrelatie staat hierbij centraal.
Vonk Assurantiën

Pater van den Elsenlaan 43

Bascule Groep


BasculeGroep bestaat uit drie labels: Bascule, Caleidoscoop Leertrajecten en Samen. De gemene deler is conflictbestendigheid en conflictvaardigheid. Zij delen hun kennis hierover via mediation, opleidingen, coaching, advies en conflictmanagement. Bascule Groep doet dit al 25 jaar en hebben nog steeds nét die andere kijk op conflicten.

Pater van den Elsenlaan 45-47

Quadira


Quadira is een bedrijf dat zich al meer dan 12 jaar specialiseert in Output- en Document- management en E-Factureren voor verschillende sectoren en bedrijven. Inmiddels bieden ze niet alleen oplossingen in Nederland, maar ook in België en zelfs Duitsland.
Quadira

Pater van den Elsenlaan 7-49

Quadira


Quadira is een bedrijf dat zich al meer dan 12 jaar specialiseert in Output- en Document- management en E-Factureren voor verschillende sectoren en bedrijven. Inmiddels bieden ze niet alleen oplossingen in Nederland, maar ook in België en zelfs Duitsland.
Quadira