Skip to main content

De locatie

De locatie

 

Bedrijvenpark Elsenborgh is gelegen aan de Pater van de Elsenlaan te Veghel/Meierijstad op bedrijventerrein De Amert. De kantoren, die wij voor verhuur aanbieden, zijn hoogwaardig afgewerkt en instapklaar. De gunstige ligging, direct aan de A50 en de N279, zorgt voor een goede bereikbaarheid.
Het unieke en chique Bedrijvenpark Elsenborgh bestaat uit vier separate kantoorgebouwen met een gezamenlijk oppervlak van ca. 5000 m2. De infrastructuur en groenvoorzieningen zijn ruim opgezet en ingericht, met uitstekende parkeervoorzieningen en een afsluitbare fietsenstalling.

Het bedrijventerrein integreert:

  • Representatieve uitstraling.
  • Veilige en open toegankelijkheid.
  • Uitstekende bereikbaarheid.
  • Kwaliteit en betaalbaarheid van huisvesting.

De afstand

 

Op ongeveer 200 meter afstand van Bedrijvenpark Elsenborgh bevindt zich de Noordkade. Op deze historische, industriële locatie vindt u o.a. de Jumbo Foodmarkt, speciaalzaken, verschillende restaurants, theater en bioscoop.
Het centrum van Veghel bevindt zich op nog geen 5 minuten rijden vanaf Elsenborgh. Hier vindt u diverse winkels, horecagelegenheden en hotels.

Afstand vanaf Elsenborgh:

Den Bosch
Eindhoven
Gemert
Nijmegen
Schijndel
Sint-Oedenrode
Uden
Tilburg

17 km
20 km
13 km
34 km
6 km
7 km
7 km
31 km

    Dé perfecte locatie voor uw onderneming

     

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige adviezen omtrent kantoorruimtes in Veghel. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.