Bedrijvenpark Elsenborgh is gelegen aan de Pater van de Elsenlaan te Veghel/Meierijstad op bedrijventerrein De Amert. De kantoren, die wij voor verhuur aanbieden, zijn hoogwaardig afgewerkt en instapklaar. Daarnaast bieden wij bouwpercelen te koop aan, waar u zelf het door u gewenste bedrijfspand kunt bouwen. De gunstige ligging, direct aan de A50 en de N279, zorgt voor een goede bereikbaarheid.

Het unieke en chique Bedrijvenpark Elsenborgh bestaat uit vier separate kantoorgebouwen met een gezamenlijk oppervlak van ca. 5000 m2. De infrastructuur en groenvoorzieningen zijn ruim opgezet en ingericht, met uitstekende parkeervoorzieningen en een afsluitbare fietsenstalling.

Het bedrijventerrein integreert:

  • Representatieve uitstraling.
  • Veilige en open toegankelijkheid.
  • Uitstekende bereikbaarheid.
  • Kwaliteit en betaalbaarheid van huisvesting.

Op ongeveer 200 meter afstand van Bedrijvenpark Elsenborgh bevindt zich de Noordkade. Op deze historische, industriële locatie vindt u o.a. de Jumbo Foodmarkt, speciaalzaken, verschillende restaurants, theater en bioscoop.

Het centrum van Veghel bevindt zich op nog geen 5 minuten rijden vanaf Elsenborgh. Hier vindt u diverse winkels, horecagelegenheden en hotels.

Afstand vanaf Elsenborgh:
17 KM
20 KM
13 KM
34 KM
6 KM
7 KM
7 KM
31 KM