Skip to main content

Kantoor Beek en Donk

Kantoor Beek En Donk

 

Bij Bedrijvenpark Elsenborgh vindt u instapklare kantoren voor zowel nieuwe als gevestigde bedrijven. Wij bieden diverse kantoorruimtes voorzien van alle huidig geldende maatstaven. Dit heeft als voordeel dat u op korte termijn direct uw intrede op ons bedrijvenpark kunt maken. Bent u op zoek naar een kantoor in de regio Beek en Donk? Neem contact op met Bedrijvenpark Elsenborgh, wij hebben voor u de ideale kantoorruimte!

Voorzien van alle gemakken!

 

Een instapklaar kantoor betekent bij ons volledig af. U kunt daarom bij onze kantoren onder andere rekenen op:

  • Een modern interieur;
  • Een pantry;
  • Alle nutsvoorzieningen.

Uiteraard hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de parkeergelegenheid en de locatie. U heeft bij uw kantoorruimte een eigen entree en zodoende bijkomende parkeerplekken. Omtrent de omgeving kunnen wij zeggen dat het dé A-locatie van Nederland is. Bedrijvenpark Elsenborgh is gevestigd op industrieterrein De Amert, vanaf deze locatie bent u op de A50 en de N297 in een handomdraai.

Bouwgrond

Bouwt u liever een nieuw kantoor volledig aan de hand van uw wensen en eisen? Bedrijvenpark Elsenborgh biedt diverse bouwgronden voor de realisatie van een nieuw bedrijfspand. U heeft hier de mogelijkheid tot zowel het bouwen van 2- als 3-laags. Verder bieden wij de optie tot turn-key bouwen, zodat de bouwopdracht volledig door ons wordt uitgevoerd. Onder verkoop bouwgrond vindt u hier meer informatie over.

    Koop dé perfecte bouwkavel voor uw onderneming

     

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige adviezen omtrent onze beschikbare bouwgrond in Veghel. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.