Skip to main content

Kantoorruimte huren

Elsenborgh verhuurt verschillende kantoorruimtes

 

Bedrijvenpark Elsenborgh is gelegen aan de Pater van de Elsenlaan te Veghel (Meierijstad) op bedrijventerrein De Amert. Het unieke en chique bedrijvenpark bestaat uit vier separate kantoorgebouwen met een gezamenlijk oppervlak van ca. 5000 m2. De kantoren die wij voor verhuur aanbieden, zijn hoogwaardig afgewerkt en instapklaar. De infrastructuur en groenvoorzieningen zijn ruim opgezet en ingericht, met uitstekende parkeervoorzieningen en een afsluitbare fietsenstalling.
Alle kantoren zijn gesitueerd op de begane grond. Er is een ruime keuze uit diverse formaten kantoren. Deze variëren van ca. 85 m2 tot ca. 600 m2 en zijn daarom geschikt voor zowel de startende ondernemer als voor het gevestigde bedrijf dat een nieuwe thuisbasis zoekt.

Eigen entree en voldoende parkeerplaatsen

 

Elke kantoorruimte heeft een eigen entree. Bij een aantal kantoren is een luifel aangebracht waarin verlichting is verwerkt. Parkeren is mogelijk op uw eigen parkeerplaatsen nabij de voordeur.

Separate nutsvoorzieningen

 

Bedrijvenpark Elsenborgh is voorzien van separate aansluitingen van alle nutsvoorzieningen per kantoor. Dit geldt ook voor de infrastructuur ten behoeve van data- en telecommunicatie.

 

Instapklaar opgeleverd

De kantoren voldoen aan alle moderne eisen. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. De entree, parkeerruimten en toiletten zijn voorzien van tegelvloeren. In elk kantoor is een pantry aanwezig voorzien van keukenblok met close-in boiler en kastruimte met ruimte voor een koelkast en een magnetron. De geheel betegelde toiletten zijn voorzien van mechanische afzuiging. Alle buitenkozijnen en deuren zijn voorzien van isolerende beglazing.

Technische installaties

 

Alle kantoren zijn voorzien van een eigen HR verwarmingsketel, mechanische ventilatie, airco klimaatbeheerinstallatie en een alarm- en indien nodig ontruimingsinstallatie.

Binnentuin

 

Het hart van het grootste kantoorgebouw wordt gevormd door een stijlvolle binnentuin, die door zijn beschutte ligging prima mogelijkheden biedt om even te ontspannen. Rond dit indrukwekkende pand staan drie, door hun moderne architectuur in het oog springende kleinere gebouwen die het geheel tot een dominante eyecatcher maken voor het hele gebied.