Skip to main content

Kantoorruimte Veghel

Kantoorruimte Veghel

 

Bent u op zoek naar een professionele kantoorruimte in Veghel? Voorzien van alle moderne faciliteiten? Dan bent u bij Bedrijvenpark Elsenborgh aan het juiste adres. Gevestigd op Bedrijventerrein De Amert bieden wij diverse kantoorruimtes te huur aan, zowel groot als klein. Bekijk onze beschikbare kantoorruimtes onder kantoren. Voor een vrijblijvend gesprek verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van passend advies, zodat u dé perfecte kantoorruimte betrekt bij Bedrijvenpark Elsenborgh in Veghel.

Een modern kantoor huren

 

Kiest u voor het huren van een kantoorruimte bij ons bedrijvencentrum in Veghel? Dan kiest u voor een uniek én chique bedrijvenpark. De aangeboden kantoren zijn allen hoogwaardig afgewerkt en instapklaar. Zo verkrijgt u dé modernste faciliteiten voor uw eigen kantoor. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Airco én een eigen HR verwarmingsketel;
  • Databekabeling, voorzien van data- en telecommunicatie, zodat u altijd online bent;
  • Een stijlvolle pantry, betegelde toiletten én isolerende beglazing.

 

Bovendien hebben wij de infrastructuur én groenvoorzieningen ruim opgezet en ingericht, inclusief uitstekende parkeervoorzieningen. Hierdoor kunt u uw klanten bij uw eigen entree met een gerust hart ontvangen. Kortom, uw kantoor zal het aan niets ontbreken!

Een prachtige, stijlvolle binnentuin

 

Een stimulerende werkplek is een must voor iedere onderneming. Om ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben wij een stijlvolle binnentuin aangelegd. Zo wordt het hart van het grootste kantoorgebouw bij Bedrijvenpark Elsenborgh gevormd door een beschutte tuin. Deze binnentuin biedt derhalve prima mogelijkheden om even te ontspannen.

    Bespreek de mogelijkheden

    U kunt bij Bedrijvenpark Elsenborgh terecht voor zowel het huren van een kantoorruimte als het kopen van nieuwe bouwkavels in Veghel. Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden met onze medewerkers, zodat u hét perfecte kantoor betrekt op Bedrijventerrein De Amert. Eventuele vragen stelt u door contact met ons op te nemen.