Skip to main content

Kantoor Erp

Kantoor Erp

 

Bent u op zoek naar een nieuw kantoor in regio Erp? Een locatie voorzien van alle gemakken, waardoor het u aan niets zal ontbreken op de nieuwe werkplek? Bedrijvenpark Elsenborgh, gelegen op De Amert te Veghel, heeft diverse kantoren ter beschikking. U kunt bij ons terecht indien u op zoek bent naar een klein, middelgroot of groot kantoor. Onze kantoren variëren van 100 m2 tot 600 m2. Voor iedere grootte hebben wij dus de ideale kantoorruimte!

Ideale werkplek

 

Een goede werkplek dient te voldoen aan alle eisen om goed te kunnen functioneren. Dit gaat verder dan slechts een werkende computer, het totaalplaatje dient compleet te zijn alvorens er echte stappen gemaakt kunnen worden. Een werkplek moet bij wijze van spreken aanvoelen als een tweede thuis. Wij leveren dan ook echte instapklare kantoren af. Dit wil zeggen dat u bij ons kantoorruimtes vindt die volledig af zijn. Facilitaire voorzieningen die inbegrepen zijn bij onze kantoren:

  • Toilet, pantry én entree ruimte;
  • Verwarming, ventilatie en alarm- en ontruimingsinstallatie;
  • Alle infrastructuur ten behoeve van data- en telecommunicatie.

Ontspanning

 

Tijdens of na werktijd dient u te ontspannen van een stressvolle dag. Gelegen in een prachtig natuurgebied biedt Bedrijvenpark Elsenborgh diverse mogelijkheden tot ontspanning. Behalve de wandelingen in de natuur kent ons bedrijvenpark een gezamenlijke binnenplaats. Deze beschutte, stijlvolle binnentuin springt uit het oog door zijn dominante karakter. Lekker lunchen in de binnentuin behoort dus zeker tot de vele mogelijkheden die geboden worden!

    Contact

     

    Wilt u per direct een kantoor betreden in regio Erp? Wij heten u van harte welkom bij Bedrijvenpark Elsenborgh. Neem contact op voor de mogelijkheden en wie weet maakt u binnenkort gebruik van alle voordelen én gemakken die wij als bedrijvenpark te bieden hebben.