Skip to main content

Kantoor Uden

Kantoor Uden

 

Bedrijvenpark Elsenborgh onderneemt met een achterliggende gedachte, wij juichen synergie tussen bedrijven toe. Ons bedrijvencentrum laat dit uitstekend toe. Bent u dus op zoek naar een kantoor in regio Uden en wilt u ondernemen in de slimste regio van de wereld? Synergie laten plaatsvinden? Neem contact op met Bedrijvenpark Elsenborgh, gevestigd op bedrijventerrein De Amert te Veghel verhuren wij diverse kantoren in regio Uden. Klein, middelgroot of groot: ons bedrijvencentrum heeft kantoren ter beschikking van 100 m2 tot 600 m2.

Wensen ten aanzien kantoor

 

Via kantoren vindt u meer informatie met betrekking tot vrijstaande kantoren. Hier is een overzichtelijke kaart zichtbaar waar u de grootte, indeling en status vindt van beschikbare én niet beschikbare kantoren.

Kantoren op ons bedrijvencentrum zijn allen instapklaar. Dient u snel uw intrede te maken in een nieuw, ander kantoor? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij adviseren graag omtrent alle mogelijkheden en vinden een kantoorruimte volledig passend bij uw wensen. Doordat wij beschikken over een hypermodern bedrijvencentrum bent u gewaarborgd van alle benodigde faciliteiten voor nu én in de toekomst. U kunt denken aan:

  • Communicatiefaciliteiten;
  • Technische installaties.

Onze kantoren worden bovengemiddeld afgeleverd. Verlichting bij de entree, een complete pantry en een strakke tegelvloer zorgen voor een representatieve uitstraling van uw werklocatie. U kunt dus zorgeloos uw klanten ontvangen op het bedrijvencentrum. Het enige wat u hoeft te doen is te zorgen voor goede koffie/thee.

Bouwgrond

 

Wellicht speelt u met de gedachten om uw pand te laten maken op maat, volledig naar uw wensen/eisen. Bedrijvenpark Elsenborgh biedt naast de huidige bestaande kantoren ook bouwgrond aan. Op deze bouwpercelen kunt u uw droompand laten realiseren. Wilt u meer informatie over onze bouwpercelen of de mogelijkheden tot het huren van een kantoorruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden. Onze adviseurs verstrekken een advies passend bij uw wensen.

    Koop dé perfecte bouwkavel voor uw onderneming

     

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige adviezen omtrent onze beschikbare bouwgrond in Veghel. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.