Skip to main content

Kantoor Zijtaart

Kantoor Zijtaart

 

Bedrijvenpark Elsenborgh is uw totaalpartner voor uw kantoor in de regio van Zijtaart. Of u nu een startende of ervaren ondernemer bent, bij ons bent u aan het juiste adres voor een instapklaar kantoor! Onze instapklare kantoren bieden de mogelijkheid tot directe intreding. Bij ieder kantoor bent u voorzien van een pantry, met ruimte voor plaatsing van andere huishoudelijke apparaten zoals een magnetron. Andere faciliteiten binnen het kantoor zijn:

 • Betegelde toiletten met mechanische afzuiging;
 • Luifel inclusief verlichting;
 • Buitenkozijnen en deuren van isolerende beglazing;
 • Alle technische installaties;
 • Communicatie / databekabeling.

De ruimtes variëren van ca. 100 m2 tot wel 600 m2. Bovendien garanderen wij u van een ongekende bereikbaarheid. De ligging van ons bedrijvenpark is ideaal en heeft voldoende parkeergelegenheid!

Het hartje van Elsenborgh

 

De stijlvolle binnentuin wordt gezien als het hartje van Elsenborgh. Door de beschutte ligging biedt mogelijkheden tot ontspanning. Zo kunt u heerlijk buiten lunchen, een wandeling maken en contact leggen met andere werknemers.

Bouwen op maat

 

Naast instapklare kantoren kunt u ook bij ons kiezen voor turn-key bouwen. Wij weten als geen ander dat een nieuw kantoor bouwen stressvol kan zijn. Bedrijvenpark Elsenborgh denkt graag met u mee en daarom bieden wij turn-key bouwen. Wij nemen al uw lasten uit handen door het gehele bouwproject aan te nemen. U bent voorzien van één contactpersoon met wie alle communicatie plaatsvindt.

  Bereik

   

  Het bedrijvenpark is gevestigd op een A-locatie. U bent nog geen twee minuten gelegen van de A50 richting Eindhoven/Nijmegen en de N279 richting Den Bosch/Helmond. Zo bent u makkelijk te bereiken voor uw klanten. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Elsenborgh en ontdek alle mogelijkheden die wij bieden. Op onze website kunt u het contactformulier invullen. Er zal zo spoedig mogelijk contact worden opgenomen!