Skip to main content

Faciliteiten

Instapklaar opgeleverd

 

De kantoren worden bovengemiddeld compleet naar huidig geldende maatstaven opgeleverd. De wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. De entree, verkeersruimten en toiletten zijn voorzien van tegelvloeren. In elk kantoor is een pantry aanwezig voorzien van keukenblok met close-in boiler en kastruimte waarin een koelkast en ruimte voor de plaatsing van een magnetron. De geheel betegelde toiletten zijn voorzien van mechanische afzuiging. Alle buitenkozijnen en deuren zijn voorzien van isolerende beglazing

Toegankelijkheid en parkeren

 

Elke kantoorruimte heeft een eigen entree. Bij een aantal kantoren is een luifel aangebracht waarin verlichting is verwerkt. Parkeren is mogelijk nabij de voordeur.

Technische installaties

 

Alle kantoren zijn voorzien van een eigen HR verwarmingsketel, mechanische ventilatie, airco klimaatbeheerinstallatie en een alarm- en indien nodig ontruimingsinstallatie.

Communicatie / databekabeling

 

Elsenborgh Bedrijvenpark is voorzien in separate aansluitingen van alle nutsvoorzieningen per kantoor. Dit geldt ook voor de infrastructuur ten behoeve van data- en telecommunicatie.