Skip to main content

Kantoor Vorstenbosch

Kantoor Vorstenbosch

 

Bedrijvenpark Elsenborgh maakt ondernemen in de slimste regio mogelijk. Op ons bedrijvenpark in Veghel zijn diverse bedrijven gevestigd in instapklare kantoren. Bent u op zoek naar een kantoor in de omgeving van Vorstenbosch dat voldoet aan alle eisen van nu? Een kantoor dat liever vandaag dan morgen betreden kan worden? Maak vrijblijvend een afspraak met Bedrijvencentrum Elsenborgh en kijk of wij hét ideale kantoor voor uw onderneming bieden.

Voor zowel startende ondernemers als het gevestigde bedrijf

 

Een (nieuwe) thuisbasis zoeken voor uw onderneming kan lastig zijn. Wat is de ideale locatie? Heb ik de beschikking over alle faciliteiten voor mezelf én mijn werknemers? Dit zijn vragen die u in acht moet nemen alvorens u een beslissing maakt. Bij Bedrijvenpark Elsenborgh huurt u kantoren die volledig afgewerkt zijn. Wij noemen dit ook wel ‘instapklaar’. Onze kantoren variëren van ca. 100 m2 tot 600 m2 en zijn dus geschikt voor zowel startende ondernemers als het gevestigde bedrijf.

Dé locatie

 

Behalve de prachtige kantoren biedt het bedrijvenpark nog vele extra’s. Zo hebben wij de beschikking over een moderne binnentuin. Deze tuin is beschut en ontleent zich voor lunches tijdens de pauzes. Al met al is Bedrijvenpark Elsenborgh een unieke locatie met vier separate kantoorgebouwen. Op het totale oppervlakte van ca. 5000 m2 zijn de infrastructuur en groenvoorzieningen ruim opgezet. U vindt een ruime parkeergelegenheid voor zowel klanten als medewerkers voor uw deur!

    Koop dé perfecte bouwkavel voor uw onderneming

     

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige adviezen omtrent onze beschikbare bouwgrond in Veghel. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.