Skip to main content

Kantoor Veghel

Kantoor Veghel

 

Bedrijvenpark Elsenborgh ontleent zich perfect als locatie voor uw kantoor in Veghel. Het bedrijvencentrum is ideaal voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven. Wij leveren onze kantoren instapklaar af. Hierdoor kunt u direct uw intrede in ons bedrijfspand maken. Benieuwd? Bekijk onze beschikbare kantoorruimtes onder kantoren. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij adviseren u graag, zodat u hét perfecte kantoor betrekt in Veghel.

Kantoorruimte huren met moderne faciliteiten

 

Afhankelijk van uw wensen hebben wij kantoren beschikbaar variërend van 85 m² tot 600 m². Instapklaar betekent bij ons volledig af. U kunt met andere woorden al morgen intrekken in ons gebouw. Ieder kantoor is voorzien van een pantry met ruimte voor plaatsing van andere huishoudelijke apparaten. Verder verkrijgt u bij ons de volgende moderne faciliteiten:

  • Betegelde toiletten mét mechanische afzuiging;
  • Luifel inclusief verlichting;
  • Buitenkozijnen en deuren voorzien van isolerende beglazing;
  • Alle technische installaties;
  • Communicatie/databekabeling.

Bouw uw droompand op onze bouwgrond

 

Heeft u de wens om uw eigen droompand te realiseren? Wilt u uw eigen kantoor laten bouwen in Veghel? Uiteraard is dit mogelijk bij Bedrijvenpark Elsenborgh. Zo hebben wij diverse bouwpercelen beschikbaar van ca. 1000 m² tot ca. 2000 m². Omdat wij staan voor volledige ontzorging van onze klanten, bieden wij de mogelijkheid tot turn-key bouwen. Dit wil zeggen dat uw kantoor volledig klaar afgeleverd wordt, zonder dat u hiervoor iets heeft hoeven doen. Neem contact op bij interesse en geef aan in welk bouwperceel u belangstelling heeft. Wij gaan graag vrijblijvend met u het gesprek aan om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

    Contact opnemen

    Bedrijvenpark Elsenborgh is dé ideale plek voor synergie tussen bedrijven in de slimste regio van de wereld. Heeft u de wens om een kantoor in Veghel te huren of te kopen? Bedrijvenpark Elsenborgh laat graag aan u zien dat u bij ons moet zijn voor uw kantoorruimte.