Skip to main content

Kantoor Boekel

Kantoor Boekel

 

Bedrijvenpark Elsenborgh beschikt over dé ideale locatie voor uw kantoor in de regio Boekel. Wij ondernemen met een achterliggende gedachte, wij juichen synergie tussen bedrijven toe. Kantoren op ons bedrijvenpark zijn allen instapklaar. Dit heeft een groot voordeel voor u als klant. Als u haastig op zoek bent naar een nieuwe werkomgeving, kunt u bij ons direct intrede maken. De kantoren worden bovengemiddeld afgeleverd met een modern interieur. Verlichting bij de entree, een complete pantry en een strakke tegelvloer zorgen voor een representatieve uitstraling van uw werkomgeving.

Faciliteiten

 

Kiest u voor een geheel instapklaar kantoor? Dan krijgt u de beschikking over een kantoor dat compleet naar de huidig geldende maatstaven wordt opgeleverd. Elke kantoorruimte heeft een eigen entree. Ook kunt u kiezen voor een kantoor dat is voorzien van een luifel inclusief verlichting. Over de parkeergelegenheid hoeft u zich tevens geen zorgen te maken. Parkeren is mogelijk nabij de voordeur. Bedrijvenpark Elsenborgh voorziet iedere ruimte van de broodnodige nutsvoorzieningen. Wilt u meer informatie ontvangen over een instapklaar kantoor? Neem contact met ons op. Onze medewerkers zullen u te allen tijde helpen waar nodig!

Turn-key bouwen

 

Bij Bedrijvenpark Elsenborgh kunt u uw droompand laten bouwen in de slimste regio van de wereld. Wij bieden onze klanten onder andere het begrip ‘turn-key bouwen’ aan. Dit wil zeggen dat wij meteen bij het ontwerp tot de uitvoering al uw zorgen uit handen nemen. Zo creëert u zelf meer tijd voor belangrijkere zaken. U zult slechts één aanspreekpunt hebben, wat overzichtelijker werkt tijdens de realisatie van uw pand.

    De locatie

     

    Ons bedrijvenpark ligt gelegen op dé A-locatie. Het bevindt zich namelijk in een rustige en groene omgeving tussen bedrijventerreinen de Amert en de Noordkade in Veghel. Vanaf deze locatie bent u slechts enkele minuten gelegen van de A50 richting Nijmegen/Eindhoven en de N297 richting Den Bosch/Helmond. Uw bedrijf, praktijk of kantoor is gemakkelijk en snel te bereiken voor u en uw klanten!