Skip to main content

Ruimte voor ondernemen

Ruimte voor ondernemen

 
Het succes van veel bedrijven wordt voor een belangrijk deel bepaalt door hoe goed zij zich kunnen aanpassen aan veranderingen. Het vermogen om zich eenvoudig aan te passen aan veranderende omstandigheden, kan een bedrijf maken of breken. Wanneer uw bedrijf groeit tot het punt waarop de huidige kantoorruimte te klein wordt, is het prettig om de mogelijkheid te hebben om groter te huren of zelf te bouwen. Elsenborgh denkt hierin graag met u mee en geeft u de ruimte om te ondernemen.

Ruimte om te huren

Bedrijvenpark Elsenborgh biedt u de mogelijkheid om kantoorruimte te huren vanaf 85 m2. Ideaal voor kleinere bedrijven en startende ondernemers. U werkt en ontvangt uw relaties in een representatieve zakelijke omgeving.

Ruimte om te groeien

Bedrijvenpark Elsenborgh geeft ondernemers de ruimte om te groeien. Wanneer u een grotere kantoorruimte nodig heeft, denken wij graag met u mee. Wij beschikken over kantoorruimtes tot wel 600 m2.

Ruimte om te bouwen

Naast het verhuren van kantoorruimte bieden wij ook mogelijkheden om een bouwkavel te kopen. Deze percelen variƫren van 1000 m2 tot 2000 m2. Op de bouwgrond mag zowel 2-laags als 3-laags gebouwd worden.