Skip to main content

Kantoor huren Uden

Bent u toe aan een nieuw kantoor en wilt u een kantoor huren in Uden of omgeving? Dan biedt Bedrijvenpark Elsenborgh dé juiste oplossing. Bij ons huurt u een instapklaar kantoor, gelegen in een rustige en groene omgeving. Alle kantoren zijn gevestigd op de begane grond. Er is een ruime keus uit diverse formaten kantoren. Deze variëren van +/- 100 m2 tot +/- 600 m2 en zijn daarom geschikt voor zowel de startende ondernemer als uw bestaand bedrijf dat een nieuwe thuisbasis zoekt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten zorgen er graag voor dat u de nodige informatie en adviezen ontvangt over de beschikbare ruimtes in Uden. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.

Het perfecte kantoor voor u in regio Uden

Voor elk willekeurig persoon is de perfecte kantoorruimte anders. De ene houd van veel details terwijl de ander het graag strak en simpel houdt. Zo zijn de eisen van een kantoorruimte voor iedereen anders. Een kantoor huren brengt wel veel voordelen met zich mee. Wij sommen deze graag voor u op:

  • Extra flexibel > De eerste maanden en/of jaren van een nieuw bedrijf kunnen vaak zeer onzeker verlopen. Er kunnen periodes zijn dat het uitermate goed loopt, maar dat kan ook binnen een mum van tijd omslaan en voor financiële problemen zorgen. Met dit risico in uw achterhoofd kan het rustgevend zijn dat u weet dat u als huurder niet voor onbepaalde tijd vastzit aan een bedrijfspand. Wanneer het minder gaat geeft het extra flexibiliteit maar ook wanneer het uitermate goed gaat. Zo kunt u makkelijker gaan kijken om een groter pand te gaan huren.
  • Geen onverwachte kosten > Lekkage, kapotte ketel, ruitschade of een omgewaaide boom die uw pand beschadigd heeft: er kan op elk moment van de dag iets gebeuren en dat zijn vaak dingen waar u niet op zit te wachten en daarom ook nooit uitkomen. Als huurder hoeft u hier financieel gezien geen rekening mee te houden. Deze onderhoudskosten zijn dan voor de eigenaar van het pand.

Bedrijvenpark Elsenborgh voor kantoor huren Uden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten zorgen er graag voor dat u de nodige informatie en adviezen ontvangt over de beschikbare ruimtes in Uden. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden. U kunt ons bereiken via info@fergagne.nl of bel vrijblijvend naar 0413 253530, dan helpen wij u graag! Vult u liever een contactformulier in? Geen probleem, dan nemen wij z.s.m contact met u op. Wij heten u van harte welkom op Bedrijvenpark Elsenborgh!

    Neem contact op

    Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers of bekijk direct de beschikbare ruimtes onder kantoren. Voor het kopen van uw eigen bouwkavel adviseren wij u graag. Zo weet u zeker dat u een prachtig bedrijfspand conform uw wensen laat bouwen in Veghel. Bedrijvenpark Elsenborgh: ruimte voor ondernemen.