Skip to main content

Bouwkavel Veghel

Bouwkavel Veghel

 

Wilt u een bouwkavel kopen in Veghel? Bedrijvenpark Elsenborgh biedt diverse bouwpercelen voor de industriebouw te koop aan. U heeft hierbij mogelijkheden om zowel 2- als 3-laags te bouwen. Bekijk onze beschikbare bouwpercelen onder bouwkavel kopen. Wenst u passend advies? Neemt u dan gerust contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat u dé perfecte bouwkavel koopt in Veghel.

Dé ideale locatie voor uw kantoor

 

Op Industrieterrein De Amert te Veghel vindt u onze beschikbare bouwkavels. Op korte rijafstand van Erp, Schijndel en Uden laat u op onze bouwgrond úw ideale kantoor bouwen. U kiest met Bedrijvenpark Elsenborgh voor:

  • Ruimte om te groeien én te ondernemen;
  • Een uitstekende bereikbaarheid nabij A50 en N279;
  • Een groenrijke omgeving.

 

Om ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen, bieden wij zelfs de mogelijkheid tot turn-key bouwen aan. Dit wil zeggen dat wij zorg dragen voor uw nieuwe kantoor: van ontwerp tot oplevering. U verkrijgt met andere woorden na oplevering de sleutel, zonder dat u er naar om hoeft te kijken. Wie wil dit nu niet?

Kantoorruimte huren in de Meierijstad

 

In de tijd dat u uw nieuwe kantoor laat bouwen, kunt u kiezen voor het huren van een kantoorruimte bij ons bedrijvencentrum. Zo verhuren wij diverse kantoren, variërend van 85 m² tot 200 m². Bekijk de mogelijkheden onder kantoren. Voor meer informatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

    Meer informatie omtrent dé juiste bouwgrond

     
    Benieuwd naar de mogelijkheden? Bedrijvenpark Elsenborgh verkoopt bouwpercelen van 1000 m² tot 2000 m². Ga gerust het gesprek aan en koop de gewenste bouwkavel voor uw onderneming in Veghel.