Skip to main content

Bouwgrond Uden

Bouwgrond Uden

 

Het prachtige Bedrijvenpark Elsenborgh bestaat uit vier separate kantoorgebouwen met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 5000 m2. Heeft u interesse in bouwgrond wat dicht gelegen is bij Uden? Wij beschikken over bouwgrond waar u uw droompand kunt realiseren. De percelen die wij bieden variëren van ca. 1000 m2 tot maar liefst 2000 m2. Op de bouwgrond mag zowel 2 als 3-laags gebouwd worden. Dit is ideaal, want zo kunt u uw bedrijfspand op maat laten realiseren. Verder biedt bouwgrond bij Bedrijvenpark Elsenborgh de volgende voordelen:

  • Bouwgrond in de slimste regio van de wereld;
  • Gunstige locatie met uitstekende bereikbaarheid;
  • Mogelijkheid tot turn-key bouwen.

Omgeving

 

Bedrijvenpark Elsenborgh biedt de ideale werklocatie. Het bedrijvenpark ligt gelegen in een rustige en groene omgeving. Het hart van het kantorenpark wordt gevormd door een stijlvolle binnentuin, die mogelijkheden tot ontspanning biedt. De bouwpercelen zijn gevestigd op het bedrijventerrein de Amert te Veghel. De ligging van ons bedrijvenpark maakt het een unieke werklocatie. Door onder andere de verbinding met de NCB-laan is de bereikbaarheid uitstekend. In een handomdraai zit u op de A50 richting Nijmegen/Eindhoven en de N297 richting Den Bosch/Helmond.

Verhuur kantoren

 

Wij bieden naast bouwgrond ook instapklare kantoren. De infrastructuur en groenvoorzieningen zijn ruim gezet en ingericht met een uitstekende parkeervoorziening en afsluitbare fietsenberging. Alle kantoren bevinden zich op de begane grond. De maten variëren van ca. 100 m2 tot ca. 600 m2 en zijn daarom geschikt voor zowel een startende als ervaren ondernemer. Uw kantoor is direct voorzien van de volgende technische installaties: eigen HR verwarmingsketel, mechanische ventilatie, airco en alarminstallatie.

    Koop dé perfecte bouwkavel voor uw onderneming

     

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige adviezen omtrent onze beschikbare bouwgrond in Veghel. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.