Skip to main content

Bouwgrond Sint Oedenrode

Bouwgrond Sint Oedenrode

 

Bent u een ondernemer die toe is aan uitbreiding? Voldoet uw huidige pand niet meer aan uw wensen? Indien u bouwgrond in regio Sint Oedenrode zoekt voor de realisatie van uw pand, helpt Bedrijvenpark Elsenborgh u graag. Wij bieden u bouwgrond aan voor het verkrijgen van uw droompand. Bij ons bouwt u een pand wat voldoet aan uw eisen/wensen!

Bouwen op maat

 

Het bouwen van een nieuw kantoor kan stressvol zijn en veel tijd in beslag nemen. Bedrijvenpark Elsenborgh denkt met u mee. Daarom bieden wij turn-key bouwen aan. Dit wil zeggen dat wij alle lasten voor u wegnemen door het gehele bouwproject aan te nemen. U verkrijgt één contactpersoon met wie alle communicatie plaatsvindt. Als geen ander weten wij dat dit zeer bevorderend werkt voor de bouw van het project. Van ontwerp tot het opleveren van het pand: Bedrijvenpark Elsenborgh is uw totaalpartner van A tot Z.

Ondernemersklimaat

 

Bedrijvenpark Elsenborgh verhuurt kantoorruimte. Wij bieden onderdak aan vele bedrijven. Gelegen in de slimste regio van de wereld laten wij synergie tussen bedrijven plaatsvinden. Samenwerkingen tussen bedrijven door het uitgebreide bedrijvenpark dat Elsenborgh te bieden heeft. Ideaal voor ondernemers om meer uit de dienstverlening te halen. Uiteraard bieden onze bouwgronden ook mogelijkheden tot synergie.

Bovendien biedt onze locatie méér dan alleen samenwerkingen met andere bedrijven. U bent gewaarborgd van een top locatie omringd door belangrijke wegen. Gehuisvest op De Amert in Veghel is de A50 richting Eindhoven/Nijmegen nabij, alsmede de N279 richting Den Bosch/Helmond.

    Koop dé perfecte bouwkavel voor uw onderneming

     

    Neem contact op met ons bedrijvenpark en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Naast onze bouwgrond kunt u ook direct uw intrede doen in onze kantoren. Deze zijn instapklaar en voorzien van alle faciliteiten voor nu én in de toekomst!