Bouwgrond Schijndel


Bouwgrond Schijndel

 

Een goede werkplek is noodzakelijk om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Het dient in feite te voldoen als een tweede thuis, immers vertoeft u vele uren op de werkvloer. Op bedrijvenpark Elsenborgh De Amert in Veghel vindt u bouwgrond voor de realisatie van een nieuw pand. Deze bouwpercelen zijn ideaal om te fungeren als bouwgrond in regio Schijndel. U heeft hier de mogelijkheid tot 2 én 3-laags bouwen, zeer gewenst voor de wat grotere bedrijven die groeiende zijn. De grootte varieert van ca. 1000 m2 tot 2000 m2.

Turn-key bouwen van uw bedrijfspand

 

Uw droompand bouwen in de slimste regio van de wereld? Wij maken dit mogelijk! Bovendien ontzorgen wij u als totaalpartner. Met Bedrijvenpark Elsenborgh treft u een partner die bekend is met het begrip ‘turn-key bouwen’. Dit betekent dat wij u de zorgen uit handen nemen van ontwerp tot uitvoering. U heeft slechts één contactpersoon tijdens de realisatie van uw droompand, wat zeer bevorderd werkt in de communicatie.

Bovendien wordt het pand gerealiseerd op een A-locatie. Gelegen op de Amert zijn de snelwegen nabij. In een handomdraai zit u al op de A50 én de N229. Daarnaast is er een directe verbinding met de NCB-laan. In combinatie met de rustige, groene omgeving maakt dit Bedrijvenpark Elsenborgh een unieke locatie voor u en uw klanten!

    Afspraak inplannen

     

    Geef ons vandaag nog een belletje voor het inplannen van een afspraak. Zo weten wij direct uw wensen voor het pand. U kunt daarnaast het contactformulier invullen voor een informatieaanvraag met betrekking tot de bouwpercelen. Hier kunt u ook informatie aanvragen voor onze kantoren. Wilt u bijvoorbeeld snel uw intrede maken in een kantoor dat voorzien is van alle gemakken? Dan helpen wij u graag mee. Bedrijvenpark Elsenborgh: uw partner voor bouwgrond én kantoren in regio Schijndel!