Skip to main content

Bouwgrond Schijndel


Bouwgrond Schijndel

 

Een goede werkplek is noodzakelijk om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren. Het dient in feite te voldoen als een tweede thuis, immers vertoeft u vele uren op de werkvloer. Op bedrijvenpark Elsenborgh De Amert in Veghel vindt u bouwgrond voor de realisatie van een nieuw pand. Deze bouwpercelen zijn ideaal om te fungeren als bouwgrond in regio Schijndel. U heeft hier de mogelijkheid tot 2 én 3-laags bouwen, zeer gewenst voor de wat grotere bedrijven die groeiende zijn. De grootte varieert van ca. 1000 m2 tot 2000 m2.

Turn-key bouwen van uw bedrijfspand

 

Uw droompand bouwen in de slimste regio van de wereld? Wij maken dit mogelijk! Bovendien ontzorgen wij u als totaalpartner. Met Bedrijvenpark Elsenborgh treft u een partner die bekend is met het begrip ‘turn-key bouwen’. Dit betekent dat wij u de zorgen uit handen nemen van ontwerp tot uitvoering. U heeft slechts één contactpersoon tijdens de realisatie van uw droompand, wat zeer bevorderd werkt in de communicatie.

Bovendien wordt het pand gerealiseerd op een A-locatie. Gelegen op de Amert zijn de snelwegen nabij. In een handomdraai zit u al op de A50 én de N229. Daarnaast is er een directe verbinding met de NCB-laan. In combinatie met de rustige, groene omgeving maakt dit Bedrijvenpark Elsenborgh een unieke locatie voor u en uw klanten!

    Afspraak inplannen

     

    Geef ons vandaag nog een belletje voor het inplannen van een afspraak. Zo weten wij direct uw wensen voor het pand. U kunt daarnaast het contactformulier invullen voor een informatieaanvraag met betrekking tot de bouwpercelen. Hier kunt u ook informatie aanvragen voor onze kantoren. Wilt u bijvoorbeeld snel uw intrede maken in een kantoor dat voorzien is van alle gemakken? Dan helpen wij u graag mee. Bedrijvenpark Elsenborgh: uw partner voor bouwgrond én kantoren in regio Schijndel!