Skip to main content

Bouwgrond Mariaheide

Bouwgrond Mariaheide

 

Heeft u altijd al een werkomgeving geheel naar wens willen laten bouwen? Indien u bouwgrond in regio Mariaheide zoekt voor de realisatie van uw pand, helpt Bedrijvenpark Elsenborgh u graag. Wij kunnen u bouwgrond aanbieden in diverse maten. De kavels variëren van 1000 m2 tot maar liefst 2000 m2. Op de bouwgrond heeft u de mogelijkheid om zowel 2-laags als 3-laags te bouwen.

Turn-key bouwen 

 

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het bouwen van een geheel nieuw kantoor veel tijd in beslag neemt. Bedrijvenpark Elsenborgh neemt graag al uw lasten uit handen door middel van turn-key bouwen. Wij nemen uw bouwproject op ons zodat u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. U verkrijgt één contactpersoon met wie alle communicatie plaatsvindt.
Uw droompand wordt gerealiseerd op een A-locatie. Het bedrijvenpark ligt gelegen op de Amert te Veghel. De snelwegen zijn gemakkelijk en snel bereikbaar waardoor u in een handomdraai al op de A50 én de N229 zit. Daarnaast is er een directe verbinding met de NCB-laan. Bedrijvenpark Elsenborgh is dé perfecte locatie voor u en uw klanten!

Verhuur kantoren

 

Gaat uw voorkeur liever uit naar het huren van een instapklaar kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren kantoren aan zowel startende als ervaren ondernemers. Er is ruime keuze uit diverse formaten kantoren. Deze variëren van ca. 100 m2 tot ca. 600 m2. De kantoren worden bovengemiddeld compleet naar huidig geldende maatstaven opgeleverd. U heeft de beschikking tot een eigen parkeerplaats nabij de voordeur. Over technische installaties hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle kantoren zijn voorzien van een HR verwarmingsketel, mechanische ventilatie, airco en alarminstallatie.

    Koop dé perfecte bouwkavel voor uw onderneming

     

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige adviezen omtrent onze beschikbare bouwgrond in Veghel. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.