Skip to main content

Bouwgrond Heeswijk Dinther

Bouwgrond Heeswijk Dinther

 

Wilt u een nieuw kantoor bouwen volledig aan de hand van uw wensen? Daarvoor op zoek naar bouwgrond in omgeving Heeswijk Dinther? Wij presenteren: Bedrijvenpark Elsenborgh. Wij bieden bouwgrond aan waar u uw eigen droompand kunt laten bouwen. Met de mogelijkheid tot turnkey bouwen zorgen wij ervoor dat u volledig ontzorgd wordt. Hoe? Bedrijvenpark Elsenborgh neemt het contact waar en neemt de gehele bouwopdracht aan van A tot Z. Geen omkijken voor u, wij leveren het pand op naar uw eisen/wensen.

Bouwpercelen

 

Bedrijvenpark Elsenborgh heeft bouwgrond ter beschikking waar u zowel 2 als 3-laags kunt bouwen. Uw bedrijfspand op maat realiseren in de slimste regio van de wereld, wie wil dat nu niet?

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een uitstekende ligging. Onze locatie is ideaal gesitueerd door de aanwezigheid van belangrijke wegen. Gelegen op bedrijvenpark De Amert bent u binnen luttele minuten op de A50 en de N279. De bereikbaarheid voor zowel uw personeel als klanten is dus ideaal te noemen. Ook is het bedrijventerrein nabij de Noordkade in Veghel, uitstekend geschikt om uw vrijdagmiddag borrel leven in te blazen.

Behalve de gunstige ligging nabij de grotere wegen vindt u het bedrijvencentrum in een groene omgeving. Wij hechten veel waarde aan de omgeving. In de natuur heeft u de mogelijkheid om lekker te wandelen en even tot rust te komen tijdens een hectische werkdag. Perfect toch?

    Vragen?

     

    Heeft u enige vragen naar aanleiding van de diensten die wij aanbieden of wilt u meer weten over onze bouwgrond? Twijfelt u omtrent turnkey bouwen en heeft u daar vragen over? Aarzel geen moment en neem vrijblijvend contact op met Bedrijvenpark Elsenborgh. Turnkey bouwen of niet, bij Bedrijvencentrum Elsenborgh bouwt u uw droompand naar uw wensen!