Skip to main content

Bouwgrond Gemert

Bouwgrond Gemert

 

Bouw een kantoor volledig aan de hand van uw wensen bij Bedrijvenpark Elsenborgh. Wij bieden diverse soorten bouwgrond aan. Uw droompand kunt u realiseren op ca. 1000 m2 tot 2000 m2 bouwgrond. Op de bouwgrond mag zowel 2-laags als 3-laags gebouwd worden. Geeft u liever uw bouwproject uit handen? Dat kan. Bij ons kunt u kiezen voor turnkey bouwen. U verkrijgt één contactpersoon met wie al het contact plaatsvindt. Wilt u meer informatie over bouwgrond in de omgeving van Gemert? Neem dan contact met ons op.

Ondernemersklimaat

 

Bedrijvenpark Elsenborgh verhuurt werklocaties in de slimste regio van de wereld. Het bedrijvencentrum bestaat uit vier separate kantoorgebouwen met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 5000 m2. In het midden van het prachtige kantoorgebouw vindt u een stijlvolle binnentuin. Door de beschutte ligging kunt u in uw pauze even lekker ontspannen. Door de moderne architectuur is de binnentuin een echte eye-catcher.

Instapklaar opgeleverd

 

Naast onze bouwgrond bieden wij ook instapklare kantoren aan. Deze worden bovengemiddeld compleet en modern opgeleverd. Elke kantoorruimte heeft een eigen entree wat is voorzien van een tegelvloer. Tevens is er ook een pantry aanwezig die is voorzien van een keukenblok met close-in boiler. Bedrijvenpark Elsenborgh zorgt geheel voor de technische installaties. Alle kantoren hebben een eigen HR verwarmingsketel, mechanische ventilatie, airco en alarminstallatie.

U heeft de beschikking tot eigen parkeerplaatsen nabij de voordeur. Dit is zowel voor u als voor uw klanten erg fijn. Bent u sportief en komt u met de fiets naar het werk? Dan kunt u vrijblijvend gebruik maken van de fietsenstalling.

    Bereikbaar

     

    Wilt u graag meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0413 – 243818.  De deur staat altijd voor u open!