Skip to main content

Bouwgrond Erp

Bouwgrond Erp

 

Bedrijvenpark Elsenborgh beschikt over diverse bouwgrond waar u zich als bedrijf kunt vestigen. Ideaal wanneer u als ondernemer op zoek bent naar bouwgrond in de regio Erp. U kunt bij ons zowel 2 als 3-laags bouwen, dit is volledig afhankelijk van uw wensen. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op om uw bedrijfspand op maat te realiseren in de slimste regio van Nederland!

Locatie bouwpercelen

 

Op industrieterrein De Amert te Veghel vindt u bouwgrond. Afhankelijk van uw bedrijfsgrootte kunt u kiezen voor bouwkavels variërend van 1000m2 tot 2000m2. Heeft u altijd al de droom gehad om een eigen bedrijfspand als ondernemer te laten realiseren? Op dé A-locatie van Nederland? Maak direct een afspraak met Bedrijvenpark Elsenborgh, onze deur staat altijd voor u open. Maar wat zorgt er nu voor dat u moet kiezen voor industrieterrein De Amert? Dat leggen we graag voor u uit:

 • Gunstig ondernemersklimaat (mogelijkheden tot synergie);
 • Uitstekende ligging nabij de A50 en N279;
 • Gele gen in de natuur.

Turnkey bouwen

 

Bij Bedrijvenpark Elsenborgh heeft u zowel de keuze om alles zelf te regelen als de mogelijkheid tot turnkey bouwen. Bij turnkey bouwen nemen wij de gehele bouwopdracht van A tot Z aan. U hoeft zich dan nergens over druk te maken, wij ontzorgen u volledig. Het pand wordt compleet aan de hand van uw wensen (en eisen) opgeleverd.

  Bereikbaar

   

  Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Het liefst al zo snel mogelijk aan de slag om uw bedrijfspand naar wens te realiseren? Neem contact met ons op of geef ons een belletje op 0413-243818. Samen zorgen we ervoor dat u zich kunt vestigen op bouwgrond in de regio Erp!
  Ook voor het betreden van instapklare kantoren kunt u bij ons bedrijvenpark terecht. Voorzien van alle mogelijke faciliteiten zal het op uw nieuwe werkplek aan niks ontbreken. Kijk onder verhuur kantoren voor alle mogelijkheden.