Skip to main content

Bouwen naar wens

Bouwen naar wens

 

Op bedrijvenpark Elsenborgh heeft u de mogelijkheid om uw eigen droompand te ontwikkelen. Bij ons krijgt u de mogelijkheid om uw pand geheel naar eigen wens te ontwikkelen en te bouwen. Wanneer uw bedrijfspand gebouwd is heeft u de keuze om deze te huren of te kopen. Een eigen bedrijfspand binnen Elsenborgh heeft veel voordelen, zo heeft u heeft een nieuw energiezuinig pand met veel praktische mogelijkheden. Daarnaast bevindt uw pand zich in een prachtige rustige en groene omgeving, maar is het wel goed bereikbaar vanaf de snelweg.

Wij bouwen voor u

 

Wilt u een bedrijfspand laten bouwen in de buurt van Veghel, Uden, Eindhoven en Den Bosch? Dan bent u bij Elsenborgh op het juiste adres! Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om zelf uw bedrijfspand te bouwen en deze later te huren of te kopen. U kunt ervoor kiezen om zelf het gehele proces van begin tot eind te regelen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid dat wij alles regelen. Zo regelen wij het gehele voortraject, de schetsen, de calculatie en het bouwproces zelf. Dit scheelt voor u een hoop zorgen en onnodige kosten. Na de bouw heeft u de mogelijkheid om het pand te huren of te kopen. Een bedrijfspand binnen bedrijvenpark Elsenborgh biedt u veel voordelen. Zo is uw bedrijf rustig gelegen in een groene omgeving, maar wel dichtbij de A50 en N279.

Werkwijze

 

Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijfspand door ons te laten bouwen scheelt dit u niet alleen een hoop zorgen, maar ook onnodige kosten. Wij regelen het gehele proces van het voortraject tot aan de oplevering. Wij plannen afspraken voor u in en zorgen dat uw wensen uitgevoerd worden. Omdat het uiteindelijk gaat om uw bedrijfspand kunt u op ieder moment bijsturen. Het resultaat is een naar uw wensen gebouwd bedrijfspand die aan al uw verwachtingen voldoet. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

    Koop dé perfecte bouwkavel voor uw onderneming

     

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige adviezen omtrent onze beschikbare bouwgrond in Veghel. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.