Skip to main content

Bedrijfsruimte Veghel

Bedrijfsruimte Veghel

 

Wilt u uw bedrijf vestigen in Veghel en zoekt u daarvoor een professionele bedrijfsruimte? Bedrijvenpark Elsenborgh biedt instapklare kantoren voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven. U verkrijgt hierbij een kantoorruimte voorzien van alle moderne faciliteiten. Benieuwd? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Bedrijvenpark Elsenborgh laat graag aan u zien dat u bij ons moet zijn voor uw bedrijfsruimte in Veghel

Dé ideale kantoorruimte voor bedrijven

 

Gevestigd op De Amert te Veghel bieden wij verschillende kantoorruimtes voor bedrijven. Zo kunt u al een kantoorruimte huren vanaf 85 m². U heeft bij Bedrijvenpark Elsenborgh beschikking over de volgende moderne faciliteiten:

 • Technische installaties: airco én een eigen HR verwarmingsketel zorgen ervoor dat u onder dé ideale omstandigheden werkt.
 • Databekabeling, voorzien van de modernste data- en telecommunicatie, waardoor u altijd online bent.
 • Een stijlvolle pantry, betegelde toiletten én isolerende beglazing van uw buitenkozijnen en deuren.

 

Verder kiest u met ons bedrijvencentrum voor een aantrekkelijke locatie. Dit komt doordat het bedrijventerrein gevestigd is nabij meerdere snelwegen. Omdat elke kantoorruimte een eigen entree heeft, kunt u uw gasten zorgeloos ontvangen. Ideaal wanneer u een goede indruk op uw klanten wilt achterlaten.

Uw eigen kantoor op onze bouwgrond

 

Daarnaast bieden wij enkele bouwkavels te koop aan. Op deze bouwkavels is het mogelijk om uw eigen droompand te laten realiseren, zowel 2- als 3-laags. Benieuwd? Neem dan een kijkje onder bouwkavel kopen. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Op korte rijafstand van Schijndel, Erp en Uden is onze bouwgrond dé ideale plek voor het starten of verder laten groeien van uw onderneming.

  Contacteer ons

  Ga vrijblijvend het gesprek aan en laat uw wensen inventariseren door onze medewerkers. Wij denken gericht met u mee, zodat u dé perfecte bedrijfsruimte verkrijgt in Veghel. Bedrijvenpark Elsenborgh: ruimte voor ondernemen.

   

  Neem daarom nog liever vandaag dan morgen contact met ons op voor uw droompand!