Skip to main content

Bedrijfsruimte Eindhoven

Bedrijfsruimte Eindhoven

 

Op rijafstand van Eindhoven biedt Elsenborgh Bedrijvenpark te Veghel een prachtige locatie voor uw bedrijfspand. Wij raden ten zeerste aan om uw bedrijfsruimte in de omgeving Eindhoven hier te bekleden. Bij Elsenborgh heeft u de beschikking over een kant en klaar kantoor, waar u uzelf direct kunt vestigen. Dit maakt het bedrijvenpark geschikt voor zowel startende- als gevestigde ondernemers.

Kantoorruimte Eindhoven

 

Instapklaar

De kantoren worden bovengemiddeld compleet opgeleverd. De wanden en plafonds zijn modern afgewerkt. De entree, verkeersruimten en toiletten zijn voorzien van tegelvloeren. In elk kantoor is een pantry aanwezig met een aanrechtblokje met bovenkastjes. Naast het aanrechtblok bevindt zich een hoge kast met koelkast en een open vak voor plaatsing van een magnetron. In elk aanrechtblok bevindt zich een close-in boiler.

De vloer is betegeld net als de ruimte tussen het aanrecht en de bovenkastjes.
In elke kantoorunit vindt u minimaal één toiletruimte. In deze ruimte bevindt zich een portaal met wasbak en gescheiden dames en heren toiletten. De toiletten zijn voorzien van mechanische afzuiging.

Energiezuinig

Alle kantoren zijn energiezuinig. Zo zijn de ramen en glaspuien voorzien van isolerende beglazing met uitzicht naar buiten.
Ook beschikt ieder kantoor over een eigen HR verwarmingsketel, mechanische ventilatie en een klimaatbeheerinstallatie.

Databekabeling

Er zijn nutsvoorzieningen en kabelgoten voor data- en telecommunicatie aanwezig. Bovendien is ieder kantoor voorzien van airco en een alarminstallatie.

Entree

De kantoren hebben elk een eigen entree met een dubbele deur van hout of aluminium. Boven de entree is bij een aantal kantoren een luifel aangebracht met verlichting. Achter de toegangsspui bevindt zich de hal met garderobe ruimte. De entree is afgewerkt met een tegelvloer.

    Afspraak maken

     

    Benieuwd naar de mogelijkheden van het bedrijvencentrum? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag een stapje verder naar dé ideale werklocatie!