Skip to main content

Bedrijfspand huren Veghel

Elsenborgh beschikt over dé perfecte locatie voor het huren van een bedrijfspand in Veghel. Wilt u als startende ondernemer meteen een geweldig kantoor? Wij kunnen u deze als geen ander bieden. De ligging van ons bedrijvenpark is makkelijk te bereiken voor uw klanten. Vanaf de A50 en N279 zijn ze binnen minder dan twee minuten ter plaatse. Bent u al ondernemer en zoekt u een nieuwe thuisbasis? Ook dan kunt u bij ons terecht voor het huren van een bedrijfspand. U heeft keuze uit diverse kantoorformaten, variërend van 100m² tot ca. 600m². Alle ruimtes zijn gevestigd op de begaande grond.

Bedrijfspanden in Veghel direct instapklaar

Alle bedrijfspanden zijn instapklaar, waardoor u hier een hoop energie en geld op kunt besparen. De bedrijfspanden worden bovengemiddeld compleet opgeleverd. Heeft u een voorkeur voor een luifel? Dat kan! Een aantal ruimtes hebben een luifel waarin verlichting is verwerkt. U heeft beschikking over een eigen HR verwarmingsketel, mechanische ventilatie, airco klimaatbeheerinstallatie en een alarminstallatie. In elk pand vindt u een pantry, dat voorzien is van een keukenblok met close-in boiler. De plafonds en wanden zijn strak afgewerkt, wat zorgt voor een representatieve uitstraling. Alle buitenkozijnen en deuren hebben isolerende beglazing. De parkeervoorzieningen zijn uitstekend, u kunt recht voor de deur parkeren. Komt u liever met de fiets naar het werk? Geen probleem, er is ook een afsluitbare fietsenberging aanwezig.

    Huur het perfecte bedrijfspand voor uw bedrijf in Veghel

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige adviezen omtrent onze beschikbare bouwgrond in Veghel. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.