Kantoor Veghel

Bedrijvencentrum Elsenborgh ontleent zich perfect als locatie voor uw kantoor in Veghel. Ideaal wanneer u een startende ondernemer bent of toe bent aan iets groters door bedrijfsgroei. Wij leveren onze kantoren instapklaar af, waardoor u direct uw intrede in ons pand kunt maken. Afhankelijk van uw wensen hebben wij kantoren beschikbaar variërend van 100 m2 tot 600 m2. Instapklaar betekent bij ons volledig af. U kunt met andere woorden al morgen intrekken in ons gebouw. Bij ieder kantoor bent u voorzien van een pantry met ruimte voor plaatsing van andere huishoudelijke apparaten. Ideaal voor een magnetron of andere belangrijke spullen. Andere faciliteiten binnen het kantoor zijn:
  • Betegelde toiletten mét mechanische afzuiging;
  • Luifel inclusief verlichting;
  • Buitenkozijnen en deuren voorzien van isolerende beglazing;
  • Alle technische installaties;
  • Communicatie/databekabeling.

Bouwgrond Veghel

Heeft u de wens om uw eigen droompand te realiseren? Bouwen in de slimste regio van de wereld? Uiteraard is dit mogelijk bij Bedrijvencentrum Elsenborgh, wij hebben bouwpercelen beschikbaar van ca. 1000 m2 tot ca. 2000 m2. Bedrijvencentrum Elsenborgh staat voor ontzorging van zijn klanten. Wij bieden daarom de mogelijkheid tot turnkey bouwen. Dit wil zeggen dat uw pand volledig klaar afgeleverd wordt, zonder dat u hiervoor iets heeft hoeven doen. Al interesse om uw droompand bij ons te laten bouwen? Neem contact op en geef aan in welk bouwperceel u interesse heeft. Wij gaan graag vrijblijvend met u het gesprek aan om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Vrijblijvend gesprek

Bedrijvencentrum Elsenborgh is dé ideale partner voor synergie tussen bedrijven. Heeft u de wens om een kantoor in Veghel te huren of uw eigen pand te realiseren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij denken met u mee en laten al uw eisen én wensen voor uw kantoor terugkomen. Elsenborgh: voor instapklare kantoren in Veghel met een ongekend gemak!