Kantoor Beek en Donk

Bij Bedrijvencentrum Elsenborgh vindt u instapklare kantoren voor zowel nieuwe als gevestigde bedrijven. Wij bieden diverse kantoorruimtes voorzien van alle huidig geldende maatstaven. Dit heeft als voordeel dat u op korte termijn direct uw intrede op ons bedrijvencentrum kunt maken. Bent u op zoek naar een kantoor in de regio Beek en Donk? Neem contact op met Bedrijvencentrum Elsenborgh, wij hebben voor u de ideale kantoorruimte!

Voorzien van alle gemakken!

Een instapklaar kantoor betekent bij ons volledig af. U kunt daarom bij onze kantoren onder andere rekenen op:
  • Een modern interieur;
  • Een pantry;
  • Alle nutsvoorzieningen.
Uiteraard hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de parkeergelegenheid en de locatie. U heeft bij uw kantoorruimte een eigen entree en zodoende bijkomende parkeerplekken. Omtrent de omgeving kunnen wij zeggen dat het dé A-locatie van Nederland is. Bedrijvencentrum Elsenborgh is gevestigd op industrieterrein De Amert, vanaf deze locatie bent u op de A50 en de N297 in een handomdraai.

Bouwpercelen

Bouwt u liever een nieuw kantoor volledig aan de hand van uw wensen en eisen? Bedrijvencentrum Elsenborgh biedt diverse bouwgronden voor de realisatie van een nieuw bedrijfspand. U heeft hier de mogelijkheid tot zowel het bouwen van 2- als 3-laags. Verder bieden wij de optie tot turnkey bouwen, zodat de bouwopdracht volledig door ons wordt uitgevoerd. Onder verkoop bouwpercelen vindt u hier meer informatie over.

Contact

Neem contact op met Bedrijvencentrum Elsenborgh voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij plannen graag een afspraak met u in, zodat u een kantoorruimte betreedt die volledig voldoet aan al uw eisen. U kunt contact met ons opnemen via bedrijven@bernheze.nl of 0413-243818. Bedrijvencentrum Elsenborgh: voor het ideale kantoor in de regio Beek en Donk!