Bouwgrond Uden

Het prachtige Bedrijvencentrum Elsenborgh bestaat uit vier separate kantoorgebouwen met een gezamenlijke oppervlakte van ca. 5000 m2. Heeft u interesse in bouwgrond wat dicht gelegen is bij Uden? Wij beschikken over bouwpercelen waar u uw droompand kunt realiseren. De percelen die wij bieden variëren van ca. 1000 m2 tot maar liefst 2000 m2. Op de bouwgrond mag zowel 2 als 3-laags gebouwd worden. Dit is ideaal, want zo kunt u uw bedrijfspand op maat laten realiseren. Verder biedt bouwgrond bij Bedrijvencentrum Elsenborgh de volgende voordelen:
  • - Bouwpercelen in de slimste regio van de wereld;
  • - Gunstige locatie met uitstekende bereikbaarheid;
  • - Mogelijkheid tot turnkey bouwen.

Omgeving

Elsenborgh biedt de ideale werklocatie. Het bedrijvencentrum ligt gelegen in een rustige en groene omgeving. Het hart van het kantorenpark wordt gevormd door een stijlvolle binnentuin, die mogelijkheden tot ontspanning biedt. De bouwpercelen zijn gevestigd op het bedrijventerrein de Amert te Veghel. De ligging van ons bedrijvenpark maakt het een unieke werklocatie. Door onder andere de verbinding met de NCB-laan is de bereikbaarheid uitstekend. In een handomdraai zit u op de A50 richting Nijmegen/Eindhoven en de N297 richting Den Bosch/Helmond.

Verhuur kantoren

Wij bieden naast bouwpercelen ook instapklare kantoren. De infrastructuur en groenvoorzieningen zijn ruim gezet en ingericht met een uitstekende parkeervoorziening en afsluitbare fietsenberging. Alle kantoren bevinden zich op de begane grond. De maten variëren van ca. 100 m2 tot ca. 600 m2 en zijn daarom geschikt voor zowel een startende als ervaren ondernemer. Uw kantoor is direct voorzien van de volgende technische installaties: eigen HR verwarmingsketel, mechanische ventilatie, airco en alarminstallatie. Wilt u meer weten over eventuele bouwgrond of eventuele instapklare kantoren in de regio van Uden? Neem direct contact met ons op. Telefonisch zijn wij te bereiken op 0413 – 243818 en per e-mail via bedrijven@bernheze.nl.