Skip to main content

Bouwgrond Veghel

Bouwgrond Veghel

 

Bent u op zoek naar bouwgrond voor uw bedrijf in Veghel? Gelegen op Industrieterrein De Amert biedt Bedrijvenpark Elsenborgh diverse bouwpercelen te koop aan. Bekijk de beschikbare bouwpercelen onder bouwkavel kopen en laat uw droom werkelijkheid worden. U heeft de mogelijkheid om zowel 2- als 3-laags te bouwen op bouwkavels variërend van 1000 m² tot 2000 m². Voor passend advies neemt u contact op. Wij helpen u graag.

Turn-key bouwen van uw bedrijfspand

 

U heeft diverse opties bij Bedrijvenpark Elsenborgh voor uw bouwgrond in Veghel. Zo kunt u zelf zorg dragen voor de bouw van uw bedrijfspand, maar ook kiezen om uw project turn-key op te laten leveren. Dit wil zeggen dat wij als opdrachtgever alle taken op ons nemen voor de bouw van uw kantoor. Kortom, u krijgt de sleutel afgeleverd wanneer het bedrijfspand klaar is. Wel zo makkelijk voor u als ondernemer.

Dé ideale locatie voor uw kantoorruimte

 

Onze bouwpercelen bevinden zich op dé A-locatie van Veghel. Bedrijvenpark Elsenborgh is, zoals eerder benoemd, gevestigd op Industrieterrein De Amert. Dit maakt het bedrijvencentrum uniek. In een rustige, groene omgeving laat u uw nieuwe bedrijfspand realiseren, terwijl u na oplevering onder werktijd kunt genieten van een prachtige natuur.

Verder rijdt u binnen luttele minuten op de A50 of N279. U bent met andere woorden zeer goed bereikbaar vanaf de grote wegen. Ook is deze bereikbaarheid verbeterd door de verbinding met de NCB-laan. Wij kunnen daarom oprecht zeggen dat ons bedrijvenpark dé perfecte locatie voor uw kantoorruimte is.

    Koop dé perfecte bouwkavel voor uw onderneming

     

    Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers voorzien u graag van de nodige adviezen omtrent onze beschikbare bouwgrond in Veghel. Samen zorgen we ervoor dat u hét perfecte kantoor kunt betreden.