Bedrijfspand Veghel

Bedrijfspand Veghel

 

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Veghel? U kunt bij Bedrijvenpark Elsenborgh terecht voor zowel het kopen van nieuwe bouwkavels als het huren van kantoorruimtes. Bekijk de mogelijkheden op onze website of ga vrijblijvend het gesprek met ons aan voor meer informatie. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Door gericht met u mee te denken, verkrijgt u te allen tijde hét perfecte bedrijfspand voor uw onderneming in Veghel.

Een moderne kantoorruimte huren

 

Gevestigd op De Amert te Veghel verhuren wij moderne kantoorruimtes vanaf 85 m². Bent u een startende ondernemer? Wilt u een verdere groei voor uw onderneming realiseren? Bedrijvenpark Elsenborgh biedt ruimte om te ondernemen. Ruimte om te groeien én uw ideale werklocatie te realiseren. Kiest u voor ons bedrijvencentrum? Dan kiest u voor een moderne werkomgeving:

  • Airco én een eigen HR verwarmingsketel;
  • Databekabeling, voorzien van data- en telecommunicatie, zodat u altijd online bent;
  • Een stijlvolle pantry, betegelde toiletten én isolerende beglazing.

Een bedrijfsruimte met buitenterrein

 

Behalve een moderne werkomgeving biedt onze locatie meer. Zo kent het bedrijventerrein een representatieve uitstraling in combinatie met een uitstekende bereikbaarheid. Het centrum van Veghel bevindt zich bijvoorbeeld op circa vijf minuten rijden van het bedrijventerrein. Heeft u de wens om even een wandeling te maken in de lunchpauze? Het hart van het grootste kantoorgebouw wordt gevormd door een stijlvolle binnentuin. Dit betekent dat u een moderne bedrijfsruimte mét buitenterrein verkrijgt. Kortom, voor hét ideale bedrijfspand in Veghel bent u bij Bedrijvenpark Elsenborgh aan het juiste adres!

    Neem contact op

    Bespreek de mogelijkheden met onze medewerkers of bekijk direct de beschikbare ruimtes onder kantoren. Voor het kopen van uw eigen bouwkavel adviseren wij u graag. Zo weet u zeker dat u een prachtig bedrijfspand conform uw wensen laat bouwen in Veghel. Bedrijvenpark Elsenborgh: ruimte voor ondernemen.