Verhuur kantoren

Voor het huren van een kantoorruimte biedt Elsenborgh Bedrijvencentrum de juiste oplossing. Bij ons huurt u een instapklaar kantoor, gelegen in een rustige en groene omgeving.

Elsenborgh Bedrijvencentrum bestaat uit vier separate kantoorgebouwen met een gezamenlijk oppervlakte van ca. 5000 m2. De infrastructuur en groenvoorzieningen zijn ruim opgezet en ingericht met uitstekende parkeervoorzieningen en een afsluitbare fietsenberging.

Alle kantoren zijn gesitueerd op de begane grond. Er is een ruime keuze uit diverse formaten kantoren. Deze variƫren van ca. 100 m2 tot ca. 600 m2 en zijn daarom geschikt voor zowel de startende ondernemer als voor het gevestigde bedrijf dat een nieuwe thuisbasis zoekt.

Binnentuin

Het hart van het grootste kantoorgebouw wordt gevormd door een stijlvolle binnentuin, die door zijn beschutte ligging prima mogelijkheden biedt even te ontspannen. Rond dit indrukwekkende pand staan drie, door hun moderne architectuur in het oog springende kleinere gebouwen die het geheel tot een dominante eyecatcher maken voor het hele gebied.

De kantoren

In 'kies uw kantoor' vindt u een overzicht met plattegrond van nog beschikbare, niet verhuurde kantoren.
kies uw kantoor

Interieur en faciliteiten

In interieur en faciliteiten wordt u een impressie gegeven van wat de kantoren te bieden hebben.
over interieur