Kantoorruimte Eindhoven

Elsenborgh beschikt over dé perfecte locatie voor kantoorruimte Eindhoven. Wilt u als startende ondernemer meteen een geweldig kantoor? Wij kunnen u deze als geen ander bieden. De ligging van ons bedrijvenpark is makkelijk te bereiken voor uw klanten. Vanaf de A50 en N279 zijn ze binnen minder dan twee minuten ter plaatse. Bent u al ondernemer en zoekt u een nieuwe thuisbasis? Ook dan kunt u bij ons terecht voor een kantoorruimte. U heeft keuze uit diverse kantoorformaten, variërend van 100m² tot ca. 600m². Alle kantoren zijn gevestigd op de begaande grond.

Instapklaar

Alle kantoren zijn instapklaar, waardoor u hier een hoop energie en geld op kunt besparen. De kantoren worden bovengemiddeld compleet opgeleverd. Heeft u een voorkeur voor een luifel? Dat kan! Een aantal kantoren hebben een luifel waarin verlichting is verwerkt. U heeft beschikking over een eigen HR verwarmingsketel, mechanische ventilatie, airco klimaatbeheerinstallatie en een alarminstallatie. In elk kantoor vindt u een pantry, dat voorzien is van een keukenblok met close-in boiler. De plafonds en wanden zijn strak afgewerkt, waardoor uw kantoor een representatieve uitstraling heeft. Alle buitenkozijnen en deuren hebben isolerende beglazing. De parkeervoorzieningen zijn uitstekend, u kunt recht voor de deur parkeren. Komt u liever met de fiets naar het werk? Geen probleem, er is ook een afsluitbare fietsenberging aanwezig.

Bouwgrond

Heeft u altijd al interesse gehad in een kavel? Wij kunnen u kavels aanbieden die variëren van 1000m² tot 2000m². Met deze ruimte kunt u uw droompand realiseren. Op de bouwgrond mag u zowel 2-laags als 3-laags bouwen.

Contact

Benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van kantoorruimte Eindhoven? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Onze enthousiaste en ervaren experts staan graag voor u klaar. Laat u op een vakkundige manier adviseren en informeren.