Kantoor Vorstenbosch

Bedrijvencentrum Elsenborgh maakt ondernemen in de slimste regio mogelijk. Op ons bedrijvenpark in Veghel zijn diverse bedrijven gevestigd in instapklare kantoren. Bent u op zoek naar een kantoor in de omgeving van Vorstenbosch dat voldoet aan alle eisen van nu? Een kantoor dat liever vandaag dan morgen betreden kan worden? Maak vrijblijvend een afspraak met Bedrijvencentrum Elsenborgh en kijk of wij hét ideale kantoor voor uw onderneming bieden.

Voor zowel startende ondernemers als het gevestigde bedrijf

Een (nieuwe) thuisbasis zoeken voor uw onderneming kan lastig zijn. Wat is de ideale locatie? Heb ik de beschikking over alle faciliteiten voor mezelf én mijn werknemers? Dit zijn vragen die u in acht moet nemen alvorens u een beslissing maakt. Bij Bedrijvencentrum Elsenborgh huurt u kantoren die volledig afgewerkt zijn. Wij noemen dit ook wel 'instapklaar'. Onze kantoren variëren van ca. 100 m2 tot 600 m2 en zijn dus geschikt voor zowel startende ondernemers als het gevestigde bedrijf.

Dé locatie

Behalve de prachtige kantoren biedt het bedrijvenpark nog vele extra's. Zo hebben wij de beschikking over een moderne binnentuin. Deze tuin is beschut en ontleent zich voor lunches tijdens de pauzes. Al met al is Bedrijvencentrum Elsenborgh een unieke locatie met vier separate kantoorgebouwen. Op het totale oppervlakte van ca. 5000 m2 zijn de infrastructuur en groenvoorzieningen ruim opgezet. U vindt een ruime parkeergelegenheid voor zowel klanten als medewerkers voor uw deur!

Wilt u meer informatie over onze kantoren? Neem contact op per mail of telefoon. Onze medewerkers staan u te woord met een passend advies en helpen u zo goed mogelijk. Bedrijvencentrum Elsenborgh: hét bedrijvenpark voor uw kantoor in regio Vorstenbosch!