Bouwgrond Veghel

Gelegen op Industrieterrein De Amert in Veghel biedt Elsenborgh Bedrijvencentrum aan u de mogelijkheid om uw eigen droompand te realiseren.
U kunt uw eigen bouwperceel verwerven, variërend van 1000m2 tot 2000m2. Met de mogelijkheden om uw pand 2-laags of 3-laags te laten bouwen,
kunt u uw droomlocatie op maat laten realiseren. Voor bouwgrond in Veghel neemt u daarom contact op met Elsenborgh.
Samen zorgen we ervoor dat u in een prachtig bedrijfspand kunt werken!
Naast het kopen van bouwgrond staan we ook open voor turn key projecten. Dit wil zeggen dat de opdrachtgever alle taken op zich neemt voor de bouw.
Van voorbereiding voor de bouw tot aan het maken van een ontwerp. Kortom: u krijgt de sleutel afgeleverd wanneer het klaar is en u hoeft er zelf niks meer voor te doen.
Wel zo makkelijk voor u als klant.

Bereikbaarheid

U kunt uw bouwperceel kopen op de A-locatie van regio Veghel en Eindhoven. Bedrijvenpark Elsenborgh bevindt zich zoals gezegd op Industrieterrein De Amert te Veghel.
Dit maakt het bedrijvenpark ook zo uniek. In een rustige, groene omgeving kunt u hierdoor uw pand laten realiseren en genieten van de mooie natuur.
Ideaal om tijdens de pauzes een korte wandeling te maken. Tevens liggen de A50 en N279 om de hoek. U bent met andere woorden zeer goed bereikbaar vanaf de grote wegen.
Ook is deze bereikbaarheid verbeterd door de verbinding met de NCB-laan. Wij kunnen dus oprecht zeggen dat dit bedrijvenpark dé locatie is voor uw bedrijfspand.

Vraag naar de mogelijkheden

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak bij ons om alle mogelijkheden te bespreken, onze deur staat open! Onze vakkundige en gemotiveerde experts voorzien
u graag van de nodige adviezen en laten uw wensen aankomen. Neem daarom nog liever vandaag dan morgen contact met ons op voor uw droompand!