Bouwgrond Sint Oedenrode

Bent u een ondernemer die toe is aan uitbreiding? Voldoet uw huidige pand niet meer aan uw wensen? Indien u bouwgrond in regio Sint Oedenrode zoekt voor de realisatie van uw pand, helpt Bedrijvencentrum Elsenborgh u graag. Wij bieden diverse bouwpercelen voor het verkrijgen van uw droompand. Bij ons bouwt u een pand wat voldoet aan uw eisen/wensen!

Bouwen op maat

Het bouwen van een nieuw kantoor kan stressvol zijn en veel tijd in beslag nemen. Bedrijvencentrum Elsenborgh denkt met u mee. Daarom bieden wij turnkey bouwen aan. Dit wil zeggen dat wij alle lasten voor u wegnemen door het gehele bouwproject aan te nemen. U verkrijgt één contactpersoon met wie alle communicatie plaatsvindt. Als geen ander weten wij dat dit zeer bevorderend werkt voor de bouw van het project. Van ontwerp tot het opleveren van het pand: Bedrijvencentrum Elsenborgh is uw totaalpartner van A tot Z.

Ondernemersklimaat

Bedrijvencentrum Elsenborgh verhuurt werklocaties. Wij bieden onderdak aan vele bedrijven. Gelegen in de slimste regio van de wereld laten wij synergie tussen bedrijven plaatsvinden. Samenwerkingen tussen bedrijven door het uitgebreide bedrijvenpark dat Elsenborgh te bieden heeft. Ideaal voor ondernemers om meer uit de dienstverlening te halen. Uiteraard bieden onze bouwgronden ook mogelijkheden tot synergie.

Bovendien biedt onze locatie méér dan alleen samenwerkingen met andere bedrijven. U bent gewaarborgd van een top locatie omringd door belangrijke wegen. Gehuisvest op De Amert in Veghel is de A50 richting Eindhoven/Nijmegen nabij, alsmede de N279 richting Den Bosch/Helmond.

Bellen

Neem contact op met ons bedrijvencentrum en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Naast onze bouwpercelen kunt u ook direct uw intrede doen in onze kantoren. Deze zijn instapklaar en voorzien van alle faciliteiten voor nu én in de toekomst!