Bouwgrond Beek en Donk

U als ondernemer wilt iets wat volledig bij u past. Iets dat uitstraalt naar uw klanten toe hoe u onderneemt. Laat uw droompand daarom realiseren bij Bedrijvencentrum Elsenborgh, wij bieden diverse bouwpercelen op industrieterrein De Amert voor het bouwen van uw bedrijfspand. Ideaal wanneer u op zoek bent naar bouwgrond in de regio Beek en Donk voor een nieuw, groter kantoor.

A-locatie

Kiest u voor Bedrijvencentrum Elsenborgh? Dan kiest u voor een top A-locatie. Het realiseren van een droompand is belangrijk. De locatie van het kantoor mag niet onbelicht blijven. De locatie dient derhalve goed bereikbaar te zijn voor zowel medewerkers als klanten. Onze bouwpercelen worden gekenmerkt door het volgende:
  • Nabij de A50 richting Nijmegen/Eindhoven;
  • Nabij de N279 richting Den Bosch/Helmond;
  • Gelegen in een groene omgeving.
Wij begrijpen dat werken en ontspanning hand in hand gaan. In de pauzes kunt u genieten van rustgevende wandelingen en na afloop kunt u bij nabijgelegen industrieterreinen borrelen. Met ons bedrijventerrein laten we bovendien synergie plaatsvinden!

Bouwpercelen

Bij Bedrijvencentrum Elsenborgh heeft u de mogelijkheid tot 2 én 3-laags bouwen op percelen variërend van ca. 1000m2 tot ca. 2000m2. U kunt er zelfs voor kiezen om het bouwproject volledig aan ons over te laten. Wij bieden namelijk de optie tot turnkey bouwen, zodat u volledig ontzorgd wordt van A tot Z.

Onze deur staat open!

Maak direct een afspraak voor alle mogelijkheden. U kunt contact opnemen via bedrijven@bernheze.nl of 0413-243818. Bedrijvencentrum Elsenborgh: dé ideale locatie voor bouwgrond in de regio Beek en Donk! Wilt u liever direct uw intrede maken in een instapklaar kantoor? Geen probleem, wij bieden diverse instapklare kantoren op ons bedrijvencentrum. Geen omkijken, alles is al geregeld waardoor u meteen uw intrede kunt maken.