Bedrijfsruimte Uden

Heeft u interesse in een bedrijfsruimte Uden of omgeving? Laat u dan helpen door Elsenborgh! Wij kunnen u unieke maar ook zeer chique bedrijfsruimtes aanbieden, met uitstekende parkeervoorzieningen en een afsluitbare fietsenberging. U kunt kiezen voor een turnkey bouw. Dit betekent dat u ervoor kiest om alle taken omtrent de bouw uit handen te geven. Ons bedrijventerrein integreert een veilige en open toegankelijkheid, representatieve uitstraling, kwaliteit en betaalbaarheid van huisvesting en uitstekende bereikbaarheid.

Kantoorruimte Uden

Wat Elsenborgh u nog meer kan bieden, is kantoorruimte Uden. Deze ruimtes kunnen variëren van 100m² tot 600m², waardoor u keuze genoeg heeft. Alle kantoorruimtes zijn instapklaar zodat u direct kunt intrekken. U hoeft zich geen zorgen over de inrichting. De plafonds en wanden zijn zodanig strak afgewerkt dat u hier niets meer aan hoeft te doen. Elk kantoor beschikt over een eigen entree, waarbij deze is voorzien van een tegelvloer. Ook is een pantry aanwezig, wat voorzien is van een keukenblok met een close-in boiler. Naast het keukenblok is kastruimte en plek voor een koelkast. Bovendien zijn alle kantoren energiezuinig. Alle beglazing van de glaspuien en ramen zijn geïsoleerd. Vanuit elk raam kunt u genieten van een prachtig uitzicht. Wij hebben een binnentuin gebouwd zodat u, samen met andere ondernemers, even kunt ontspannen.

Bent u benieuwd naar wat er allemaal nog meer in uw kantoorruimte zit gevestigd? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Bouwpercelen

Altijd al uw eigen droompand willen hebben? Wij, Elsenborgh, kunnen u helpen om uw droom te doen realiseren. Wij bieden naast kantoren ook bouwpercelen te koop aan. Deze kunnen variëren van 1000m² tot wel 2000m²! Bedrijvencentrum Elsenborgh bevindt zich op de Pater van Den Elsenlaan te Veghel. U bent vanaf deze locatie binnen twee minuten op de A50 richting Nijmegen / Eindhoven of op de N279 richting Den Bosch / Helmond.